It's gonna be like a rainy day i can tell.

Hej! Sitter hemma hos min mor som inte är hemma och äter lite frukost. Men tro inte att jag just steg upp, när man sover hos mamma så vaknar man runt 6.00, oavsett om man vill eller inte :D Ska snart bege mig neråt stan tror jag. sen ska jag åka till Degerfors och hälsa på Anna och pappa :) Där blir det antingen att vi drar igång grillen eller sätter igång och hackar grönsaker till tacos :) Vidare sen drar jag och Rasmus till hans bror och hans fru, där vet jag inte vad det kan tänkas bli :) Kan tänka mig att vi åker iväg och kollar på nån majbrasa eller nåt. Mysigt! 
 
Hann preciiis till genrepet inför Linneas bröllop igår, direkt från tåget :) Kommer bli så mysigt! Bröllopet är alltså imorrn, den första maj. Jag är så glad för deras skull! ♥
 

Älskar min Rasmus, jag längtar tills vårt bröllop ♥


I wanna wake up where you are

GOD kväll. Tänkte just dra ut och springa men ångrade mig kvickt då jag slog i foten i bokhyllan(hur?) strax därefter. Känner inte heller världens sug efter det om jag ska vara ärlig. Istället tänker jag fortsätta äta mitt godis som jag köpte på 4-gott förut, för det är väl ungefär samma sak?

 

I övermorrn är det tenta igen, nu i en kurs som heter så fint som Galenisk farmaci. Handlar om hjälpämnen i läkemedel och produkter i övrigt. Ganska intresant och rolig kurs, mest tack vare en fruktansvärt rolig föreläsare :)

 

Efter tentan drar jag med mig karl och katt och sätter oss på tåget hemåt skogarna igen, för att gå på bröllop! :)

 

Såg Avatar i 3D häromdagen btw. ÅÅÅh vilken bra film. Är det konstigt att jag vill vara en Avatar? Känner alla så efter den filmen? Jag tror det iaf. (Vänta nu.. menar jag att jag vill vara en blå, människolik varelse med svans och kattdrag?! Tydligen)

 

 

 


If you love me, say it often ♥

Men skojar du? Jävla skitväder. Snöö? Jag satt ju för i helsike och solade ute förra veckan? Nog för att jag inte har så mycket ute att göra idag (har en redovisning imorrn som jag håller på och förbereder mig för), men ändå. Så jäkla tråkigt när man ser att det snöar(!) ute. Det är snart maj, hallå? Det ska inte vara nån snö i maj, hoppas vädergudarna kan förstå det. (Ok det snöar inte just nu men förut gjorde det. Nu spöregnar det bara)

 

Har för övrigt haft en uuunderbar helg :) Det stundade möhippa för min bästa vän Linnea och svensexa för hennes blivande. Riktigt skoj :)

 

Söta dom är :)


17 år

"Snurra flaskan
Jag har aldrig
Sanning eller konsekvens
Vad vill du veta om mig?
Fråga bara
Jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år I staden där jag växte upp och så
Märker du hur fort det går?
Och jag var 17 år ville inte va den
Som blev kvar


Jag har slitit ut så många skor
I en stad där ingen längre bor"

Men ändå saknar jag.


Cuz im driving one of your cars

Vi har en bilskola utanför vårt fönster. Ser ut som att en tjej har en uppkörning. Hon får kolla om bilens lysen fungerar och nu står hon med huvudet i motorhuven och kliar sig i huvudet. Stackars tjejen. Killen står med händerna i kors och ser allmänt nonchalant ut. Huua. Hoppas det går bra för henne. Kommer ihåg den dagen jag körde upp. Jag är så in i helvete glad att jag har mitt körkort, jag vill aldrig förlora det. Jag vill inte göra en uppkörning till. Framför allt aldrig mer övningsköra på Degerfors trafikskola, troligtvis det värsta jag gjort i mitt liv. Men det lär jag väl aldrig mer behöva göra heller för nu kan jag köra bil.

 

Saknar min bil!


Grill- & sushimaster

Jag har sån lyx. Jag är så glad att mitt älskade hjärta kommit tillbaka till mig nu efter påsken. Tillbaka till "Jag har sån lyx", Rasmus är grymmast i världen på att laga mat. Synd bara att jag inte gillar sushi.

I förrgår lagade Rasmus iordning sushi, blev kanske.. 50 makirullar. Helt sinnes att dom redan är slut. Och då kan jag tillägga att jag inte ens smakat på dem denna gången. Han är helt grymt på att laga sushi, ser så himla gott ut och det är det säkert också. Men jag vet inte, det är nåt med de där makirullarna som jag inte gillar.. troligtvis sjögräset.

 

 

Igår blev jag bjuden på grillad lax. Så himla gott! Vi brukar alltid köpa "vanliga naturell" lax, men denna gången köpte jag två laxbitar i en förpackning, kommer inte ihåg vilket märke men det var i alla fall med smaksättningen Chili och ingefära. Jättegod och billig.

 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Påsken

Hej! Nu är påsken över, tråkigt tycker jag för jag har haft en så mysig påsk hemma i Göteborg. Rätt kul, jag kallar både Göteborg och Degerfors för "hemma". Gött och ha flera hem. Jag har haft min syster och min mamma här på besök (+ sarah, en kompis till anna). Vi har njutit av varandras goda sällskap, varit på stan flera gånger om, tagit härliga promenader i solen och ätit underbart god mat hela helgen. I torsdags var mamma och jag ute vid annas jobb och åt när hon jobbade. I fredags var vi på stan och handlade hem en massa god mat och lagade påskmiddag (bild 1, fast där är bara en del med ser jag) och tog en varsin bailyes till efterrätt :) Den dagen var det aptrist väder så vi stannade inne resten av dagen, förutom anna och sarah som drog ut. Lördagen bjöd på ett underbart påskväder och det blev stan igen efter en morgonpromenad. Eftersom dagen innehöll sol så bestämde vi oss för att grilla. Vi köpte hem lite kyckling och pommes och anna och jag fick till gooodaste marinaden (typ; olja, vitlök, chili, citron, soja, honung, en massa olika kryddor och salt). På kvällen spelade vi spel och skrattade ihjäl oss typ. På söndagen åkte de tyvärr hem igen.

 

 

 

 


RSS 2.0