Mariokart

 

Det är så kul att få skratta lite. Det här är ju störtskönt! haha =)


Work it baby

God kväll! Sitter och väntar på att Rasmus ipod ska laddas upp lite, ska ner till gymmet och träna, kul fredagsnöje! Nerå, men ska cykla, min sjukgymnast vill att jag följer ett schema tre gånger per dag där man börjar med att cykla i en halvtimma och sen är det en massa övningar som syftar på att stärka och stretcha min höft (där jag har ont). Jag känner mig lite bättre, men får fortfarande ont när jag gör för mycket. Eller ja, det värker ständigt, liksom pulserar och ömmar, men jag får ondare när jag gör vissa saker. Så jag är rätt glad att jag sjukskrev mig nu i helgen. Jag hatar att sjukskriva mig men i det här fallet så är det dumt att gå iväg. Vet att jag kommer få ont. Jaja nog om det! Livet går vidare trots att man har ont, faktist. Vi köpte Wii igårkväll. Funkade dock inte att koppla in det igår för sladdarna passade inte i vår tv så vi fick sticka iväg och köpa ny imorse. Men shit vad roligt det är! :) :) Vi köpte det begagnat och fick med två extra spel och en Wii fit-platta. Så när, NÄR inte om, jag blir bra i benet då jäklar ska jag köra på yogan! :)

 

Annars igår så var jag med och tog emot de nya receptarierna för året. Kul och se, alla ser så nervösa ut. Men det är man. Shit så nervös jag var den första tiden innan jag lärt känna alla mina goa vänner och kommit på hur allt funkar osv. Kul och träffa Sanna och Melad också! :) Jag har inte sett dom på hela sommaren. Längtar tills jag får träffa de andra också :)

 

Nää nu ska jag ta ipoden och gå ner och köra en halvtimma. Lär vara själv där nere nu iaf. Tycker det är jobbigt när det är folk där nere för det är så litet. Å andra sidan så är många killar här i huset räääätt så snygga. När jag tränade imorse var det ögongodis där nere kan jag säga, haha ;D Men älskar dig mest av allt på jorden Rasmus, tro inget annat :)

 

This is what´s for dinner tonight! Aa räkmackor alltså om inte det syns, räkorna är gömda under osten. Långt ifrån världens snyggaste men de fick toppbetyg i alla fall :)


redred roses

Istället för att kasta slokade rosor kan man bara knipsa av rosen och lägga i ett fat med vatten, like this :)

En el degerforso

Oj vilken tätt update det är här känner jag. Typ en gång i veckan. Får försöka få det att bli lite oftare för det är rätt kul ändå. Och det här med mat och bak. Jaa, jag lagar ju mat varje dag och bakar.. tjaa, bakade senast för några timmar faktist. 
 
Är föresten i Degerfors för tillfället. Rasmus och jag fick ett ryck förra veckan, så vi bestämde oss en dag där att, "Nee, ska vi åka till degerfors", "Jaa det gör vi." Och så gjorde vi! Hans föräldrar behövde ändå ha bilen som vi lånade. Denna gången berättade jag inte för nån att jag skulle hit, bara för pappa tror jag. Så dagen efter ringde jag till mamma och småpratade lite. Frågade vad hon skulle göra efter jobbet osv. "Jaså ska du det, jag som hade tänkt att vi skulle ses en sväng..." sa jag. Mamma blev knäpptyst. "Men.. va.. vart.. vadå? Vart är du nånstans då?" sa hon. "Degerfors" sa jag. "NÄÄÄÄ skojar du. ÅÅÅ vad glad jag blir, jaa klart vi ska ses". Hon blev lite glad :) 
 
Kom ju precis lägligt till årets höjdpunkt i Degerfors; Vulkanmarken. Uuuh, den missar man inte om man är sann degerforsare. Har ju inte varit här när den varit de senaste två åren så det var väl dags tyckte jag. Haha. Ärligt talat så haltade jag raka vägen igenom med mamma med endast ett stopp vid Tommy och Inga-Lills marknadsgodis. Sen åkte jag. Så roligt var det typ.
 
Denna gången blev degerforsvistelsen något längre än sist. Tråkigt bara att både jag och rasmus har ont så vi inte kan göra nåt speciellt. Men vi har hunnit med rätt mycket ändå. I fredags kollade vi på Lucidstate på torget, riktigt bra :) Rasmus kompis Max är med och spelar och sjunger. Älskar deras "Life without colors". Sen efter det var vi på fest hos Burra, fast jag var nykterist den kvella. På lördagen mötte vi upp Linnea, Stoffe, Lisa och Brollan på ralfs och käkade pizza med dom. Så avis på Linnea och Lisa som har stuckit till Rhodos nu. Jag ville ju också följa med! var såhääär nära på att boka in en resa dit också, innan rasmus bröt benet då förstås. Kollade resor varenda dag och ville boka, men rasmus sa "neee vi väntar lina". Tur det. Har hunnit med en lunch i svartå, middag hos mamma, fika hos min svåger, kaffe hos bäckman, fika hos min bror, tv-spel med lancelot, mysgos med tuva-lee som somnade i min famn, fika med min farfar, supermys med supergravida camilla och andreas (tack igen för presenten, ska spikas upp på väggen så fort jag kommer hem ;)), fika hos mormor gånger tre. Ojojoj så mycket man hinner på en vecka.
 
Nu sitter jag och slökollar lite på Rena rama rolf, ska snart se Fångarna på fortet med pappa. Sen upp och hämta stackars halta rasmus hos svanberg.

Onsdag

Jävla skitkropp. Jag har troligtvis en inflammation i min höft, en "trokanterit". Det är en inflammation i ett muskelfästes slemsäckar. Det är ett jättestort muskelfäste som binder samman massa muskler. Inte undra på att jag haft så ont i ryggen/höften/benet. Gaah vad det gör ont just nu, läkaren tryckte och tryckte. Men skönt att veta vad det är i alla fall. Hoppas nu bara att få bort detta genom antiinflammatoriskt och en massa sjukgymnastik som ska stärka min rygg igen. Har haltat hela sommaren. Ångrar så att jag inte kontaktade en läkare tidigare. Men jag har dragit mig så för det, bytte till och med vårdcentral nu. Det ser nog roligt ut, Rasmus på kryckor och jag brevid, haltar och håller mig för ryggen. Rasmus mår bra i alla fall. Eller bättre. Skönt det :)

Autumn comes closer and closer

God morgon. Ny vecka har startat. Snart börjar skolan återigen, men det är några veckor kvar än så länge. Det är höst nu, anser jag. And i like it.

 

Rasmus mår bättre, men har fortfarande ont. Men han är mer rörlig i alla fall. Ikväll ska jag följa med honom till en sjukgymnast inne i stan (helt vansinnigt svårt att få tag i en här för övrigt, både jag och rasmus satt i telefon hela tiden förra veckan!). Vill bara att han ska bli frisk nu så att vi kan hitta på grejer, tycker så synd om honom. Slippa sitta inne hela dagarna och kolla på tv typ.

 

 

 


"Det var väl dumt gjort"

Heej. Min resa till Degerfors i onsdags blev inte särskilt långvarig. Två timmar efter att jag kommit dit ringde Rasmus och berättade att han hade blivit klämd på jobbet mellan två truckar. Jag trodde först att han bara skojade såklart för det är hans typ av skämt, men denna gång var det faktist sant. Märkte det rätt fort när jag hörde hur han samtidigt som han pratade med mig pratade med ambulanspersonalen. "Måste lägga på nu, dom drar in mig i ambulansen nu ringerdigsenpuss, *klick*". Hopp. Helvete. Tänkte jag. What to do now? Vad har hänt? Han ringde upp senare, hög på smärtlindring, och berättade vad som hänt. Han hade alltså blivit påkörd/klämd mellan sin truck (han jobbar som truckförare nu i sommar) och en annan som hade lyckats backa på/köra emot hans truck och han hade oturen att stå emellan. Så hans vänsterben blev knäckt på två ställen och han fick åka akut in till sjukan. Jag kände mig så fruktansvärt otillräcklig där jag satt, hemma i Degerfors. 25 mil ifrån mitt hjärta som åkte ambulans in till akuten och fick ligga där ett dygn, helt ensam. Åkte i alla fall tillbaka till Göteborg nästa morgon och åkte direkt till Mölndals sjukhus (hade turen att pappa var på väg hem från en semestervecka här på västkusten så han stannade till här och skjutsade ut mig direkt). Mitt hjärta var oerhört glad att se mig. Det är vid sånna här tillfällen man verkligen får veta att man är behövd ♥

 

Istället för att få benet gipsat kan man få välja att operera in en märgspik i benet som stadgar, vilket han gjorde. En 30 cm lång spik som knackas in i benmärgen genom ett uppskärt hål vid knät och skruvas sedan fast med tvärbultar. Spiken sträcker sig från knät nedåt ankeln. Så han har alltså fem stycken ställen som de skärde upp på, tre vid knät och två vid foten. Förstår att det gör ont :S Huuua. Spiken behöver tydligen inte heller tas ut sen, sjukt. Eller, man opererar endast bort den om man vill, behöver eller måste, enligt läkarna (eller hur de nu sa, kommer inte riktigt ihåg). Men det är klart, det är väl onödigt att göra ytterligare en operation om det inte är nödvändigt. Det finns ju trots allt risker med nedsövning.

 

Han fick åka hem redan på fredagen, och OM han var glad över att få åka hem. Som tur är har vi fortfarande bil här i Göteborg så det gick smidigt :) Dock lite omständigt att få in hans långa ben raklångt i bilen :P Nu mår han betydligt bättre, men hela helgen har han haft en fruktansvärd värk. Jag kan i alla fall tala om att trots all värk han får utstå nu så har han kvar sin normala (läs: vrickade) humor, hahah.

 

Nu ska jag fortsätta ta hand om sjuklingen :) Fick som tur var ledigt idag, jobbade igår men han klarade sig själv med lite sällskap av en kompis som var hemma :) Idag hade varit lite värre. Tänk om det händer nåt liksom, att han tappar kryckorna eller ramlar eller nåt. Hemska tanke!

 

Puss ♥


Cosy

Gomorron. Nu åker jag till degerfors. Ska bara mysa färdigt med mollan först. Så gosigt när hon kryper ner så här och lägger sig under filten. PUSS ♥

 

 

 

 


Viva la vida

God morgon! Nu är jag uppe såhär aptidigt igen, har varit uppe sen kvart i sex. Vilken fin flickvän jag är till Rasmus som går upp samtidigt som honom när han ska till jobbet och äter frukost.

 

Vad har hänt i min lilla värld sen sist jag skrev här? Tja.. inte alls mycket faktist, har mest jobbat om dagarna. Rasmus kom hem, vad det nu var för dag, onsdag kanske, och hade med sig 8 st makrillfiléer som han stekte upp i vitlök och chili. Det blev så jäkla gott så vi bjöd hit Anna också :)

 

 

 

 

I lördags blev vi bjudna på stenugnsbakad pizza på Rumpanbar (en restaurang på Linnégatan), av en kompis till Rasmus och hans flickvän. De var hur trevliga som helst och vi hade jättemysigt :) Kvällen slutade med några glas vin hemma hos dem, i världens finaste och mysigaste lägenhet i Vasa. Jag skojar inte när jag säger att jag gick vilse till badrummet.

 

Vi har även haft bil här i Göteborg sen Rasmus kom hit, vi lånar mina svärföräldrars. Det är så jäkla gött med bil här så det finns inte. Det är lättare att hitta här än vad man tror, har man bara lite is i magen och vet vart man ska så hittar man alltid rätt :)

 

Nu är jag ledig ända tills på söndagkväll och därför tänker jag åka till degerfors imorrnbitti och bo hos mami några dagar :) Ska bli supermysigt!

 

Jag lovade faktist lite härliga bilder på självaste PINK och det skall ni få.

 

Hennes entre

 

Nog för att vi stog väldigt långt fram men tyvärr är inte bilderna som är tagna direkt på scenen alls lika bra med min lilla skitkamera som jag skulle önska, därav är många tagna på stora bildskärmen.

 

 

Vi stog rätt nära som sagt, fast detta är nog lite zoomat också :)

 

Så galet snygg är hon! Och hennes backupsingers var helt grymma.

 

 

Flying pink

 

Good Charlotte var förband

 

Och även Takida

 

 


RSS 2.0