it´s your birthday

HEEEJ. Alltså jag skojar inte när jag säger att jag är proppmätt, sedan imorse. Anna bjöd mig på en riktigt brakfrukost på Gothia hotel. Har inte ätit nånting sen klockan nio imorse. Okejrå det har jag väl.. lite. Okejrå två pizzamackor och ett gäng chilinötter tryckte jag i mig nu på kvällen. MEEN så jag ångrade detta, är nu proppmätt igen.

Idag är tydligen min födelsedag. Sjukt att åren går så fort. Fyller redan 22 år. Tyckte nyss jag fyllde 15. Snart fyller jag väl 30. Nu exakt för 22 år sen låg min kära mor smått utslagen med en liten Lina på bröstet gissar jag på. Eller så låg jag i min pappas varma och trygga famn. Eller kanske höll min storebror stolt i mig? Jag kanske låg i en säng brevid mamma med min Snuttan (min kanin med ett numera fastsytt, snett öra). Jag har fina bilder på allt detta så jag vet att det har hänt

Mitt hjärta är inte här, han är i stugan och gottar sig. Jag vill också. Men jag jobbar så jag kan inte. Saknar honom idag. Tur är att jag har anna hos mig iallafall :) Men helst av allt vill jag ha Rasmus och delar av Degerfors här också. Men tusen tack Anna för idag för att du förgyllde min födelsedag :) Fick ett jättefint armband från snö of sweden (ett av mina favvomärken dessutom) av henne också. Hade verkligen inte förväntat mig nånting, det hade räckt med frukosten liksom :) men hon är så snäll min syster ♥ Men nu på kvällen har hon jobbat så jag har ägnat mig åt mig själv, åkte upp till Delsjön och tog ett kvällsdopp, riktigt härligt. Nu ska jag kolla färdigt Bröllopsfotografen (tittar på den igen, älskar den!) och sen hoppa in och ta en dusch.

Saknar dig Rasmus ♥ Längtar tills du kommer hem till mig.



I fredags var jag by the way på Pink. Hon är helt jäkla grym. Så himla bra! Ska slänga upp lite bilder här sen när jag lagt in alla.

Slottsskogen

Heej! Sitter här och chillar lite. Pappa är som sagt här, så himla mysigt. Igår var vi ute vid delsjön (nästan precis där anna bor) och badade med anna. Vi var till och med i och badade två gånger, inte så dåligt :) På kvällen var vi ute och åt på Linne, en jättemysig restaurang. Anna åkte hem precis efter maten eftersom hon skulle upp och jobba dagen efter, men pappa och jag gick vidare till Linneterassen för en varsin öl. Vi vandrade sedan till bussen genom haga och vasastan, heeelt otrolig skönt om kvällarna nu. Idag har vi varit på stan, köpt en inflyttningspresent åt anna och vandrat runt i slottskogen. När jag har varit i slottskogen har jag bara solat och tittat på sälarna. Jag trodde absolut inte att det fanns så mycket djur som det gjorde där. Grisar, hästar, påfåglar, älgar, getter, små små  kycklingar, höns, pingviner. Rena rama djurparken. Nu på eftermiddagen har vi ätit pizza. Hm, vi som sa igår efter maten med våra överfulla magar att säkert inte behövde äta på fem dagar nu? Man blir hungrig fortare än vad man tror ;) Nu ska vi snart iväg på fotboll vid Rambergsvallen, Häcken-Helsingborg. Puss! <3

 

Kul båt

 

 

 

Sälen chillar lite

 

 

 

Sötaste!

 

 

 

Bigasss

 

 

 

Avslutar med sötaste bilden :)

 


Thinking of you

God dag. Nu har min pappa kommit fram till Göteborg. Anna kom hit precis samtidigt och vi fikade lite. Papi är snäll och hade med massa paket till mig. Whoot, for me? Jag fyller år om en vecka men förväntar mig ingenting av någon så det var ju helt underbart snällt :) En parfym som jag har pratat om, en stor adidasbag och en jättefin hjärtburk i plåt. Han hade även med en till liten gåva från madde (min tidigare arbetsgivare och vän från smartys :)), en hjärta i trä med texten "thinking of you". Hur fint är inte det? :) Blir så glad!

 

Nu har anna och pappa dessvärre åkt ifrån mig redan, de har åkt hem till anna. Jag börjar jobba sen vid tre så han skulle vara med henne nu på eftermiddagen och sen kommer han tillbaka ikväll och sover hos mig när anna istället jobbar :) Imorrn ska vi åka iväg och bada om det blir fint väder och på torsdag ska vi kolla på fotboll.

 

Imorrnbitti ska jag äntligen tillbaka till min kiropraktor som ska knäcka lite i min rygg igen. Var där förra veckan. Jag har så ont just nu att jag är färdig att spy. Riktigt jävla skitont faktist. Hoppas att det blir bättre imorrn för detta är förjävligt :( Inte kul att jobba heller med så ont, får ta det jätteförsiktigt. Men som tur är så är jag ledig i några dagar efter idag. Jag har tydligen nånting som ligger fel i ryggen så han ska försöka lägga rätt det, men det kommer att ta tid innan jag blir bra, om jag nu blir det.. Han trodde dock att jag hade goda chanser att bli av med smärtan. Har haft ont i rygggen/högra höften flera år, men nu denna sommar har det blivit värre.

 


Just gonna stand there and watch me burn

Uppdaterar med bilder och bildtext :)
Linnea och Stoffe har varit här hos oss och stannde över en natt. Vi hade så mysigt, satt uppe på vår balkong tills vi blev aptrötta. Vi lagade gos ost-o skinkpaj as you see.
Man kan antingen lägga upp maten lite fint så här som linnea gjorde..
.. eller så behöver man inte bry sig om det som rasmus ;D
Fick en så fin inflyttningspresent av dem som stoffe hade valt ut helt själv (obs mycket viktigt!) :)
Sen har även min mamma varit här i nära en vecka. Här hade vi mysig picknick utanför trädgårdsföreningen.
Inne på trädgårdsföreningen är det hur underbart fint som helst!
Fina rosor
Vi har varit inne på liseberg..
.. och tittat på Lotta på liseberg.
Vi hann precis åka hem innan åskvädret bröt ut.
Jag fick fina blommor av Rasmus syskonbarn som var här en kväll och bjöd på pizza. Molly försökte dock käka upp dem.
Igårkväll var vi uppe hos Rasmus jobbarkompis som bor i samma hus som oss och har en trea med hörnterass på högsta våningen. Inge gött?
Tequilashotar
Det verkade vara ett streetrace på gång nånstans.

When i'm a billionaire

Good morning. Har varit vaken sen klockan fem imorse när Rasmus gick upp, whats wrong with me? När jag får sova precis hur länge jag vill? När jag alltid är trött om mornarna annars. Har nästan inte jobbat nånting den senaste tiden så man kan väl kalla det för min lilla semester :) Från och med veckan som kommer har jag jobb så det räcker och blir över. Har ägnat min morgon åt att kolla på massa avsnitt av Glamourama på tv3play. I brist på annat typ. Har även fortsatt tvätta fönstren eftersom jag fick ge upp sist. Men nu ska jag se klart på Våra bästa år och sen åka in till stan en sväng. Blev ju faktist fint väder idag. Ikväll kommer mamma hit och imorrn (eller redan ikväll också kanske) kommer Linnea och Stoffe hit. De åker på bröllopsresa på söndag, så kul för dom :)

 

Så här förvarar jag min frukostmüsli


You are so burned

Jamen det var ju jävligt lönt att tvätta fönstren denna morgon! Jävligt lönt. Mmmrrrrr. Precis när jag står och tvättar så bara börjar det bolma ut grå rök. OKEJJJ jag ska inte städa mer! Målar naglarna och åker in till stan istället ;D

 

 

 

 

Jag menar det är ju ren och fin luft nu. Hela lindholmen är helt grå + att det doftar bränt gummi.

 

Jag som är så nyfiken kan såklart inte stå här uppe utan att veta vad det är som brinner så jag gick ner och kollade. Det var en bil som stog i lågor bakom husen där, antagligen nån som tänt på. Brandbilen kom precis när jag gick så do not worry :)


Kaffeslatte

(Det var längesen jag drack varmt kaffe... tänkte jag skriva men då ljuger jag för det är inte sant, det drack jag igår på IKEA. Men det jag menade var att jag dricker sällan varmt kaffe längre) ...utan jag dricker mitt kaffe kallt istället. Jag brygger mitt kaffe som vanligt. Fast sen stänger jag av och låter det kallna och gör en slags islatte istället. 100 gånger godare när det är så här varmt. Starkt ska kaffet vara dessutom så man kan ha mycket iskall mjölk i. Sen i med några isbitar och kanske lite vanlij eller oboypulver? SUUPERgottit.

 

 


Saturdaynight

Idag har solen verkligen inte lyst med sin frånvaro. Inte ett dugg faktist. Det har varit strålande sol hela dagen lång vilket har varit underbart. Jag satt ute på bryggan en timma förut, strax innan jag skulle gå iväg till jobbet. Fick dock gå ner själv för Rasmus orkade inte följa med, han känner sig lite krasslig :/ Men det gjorde mig inte så mycket för jag har varit så fruktansvärt inne i en bok de senaste dagarna, den heter "I de lugnaste vatten" av Viveca Sten. Jag läste precis klart den nu. Bra lästips speciellt såhär på sommarn. Det är en kriminalroman som utspelar sig på Sandhamn. Ska leta upp hennes efterföljare nästa gång jag drar inåt stan, kommer dock inte ihåg vad den hette. Boken var i alla fall riktigt spännande och fin, read it :)

 

Jag har varit inne i stan nu en sväng på kvällen och träffat Anna. Vi satt nere vid hamnen och myste lite i kvällssolen. Hon har precis flyttat, jag hjälpte henne och flytta grejer igår. Till Örgryte, såå jäkla fint område. Är nästan avis på henne trots att vi bor väldigt fint här :) Jag är så glad för hennes skull. Nu ska jag sova.

 

Anna i högsta hugg med flytten :)

 

Min solkompis


Loppisfynd

Detta var lite av det jag hittade på loppiset på väg hem från Kungshamn.

 

Silverfat, 10 kr. (Inte äkta silver ofc)

 

Använder denna som decilitermått/liten mjölkkanna :) 10 kr.

 

Två assietter med tillhörande kaffekoppsfat. Fanns bara två assietter tyvärr, hade HEMSKT gärna köpt fler. Älskar mönstret! En femma styck för dem.

 

Tror att det blir sött att ha vita kaffekoppar på :) Alternativt försöka hitta koppar med liknande mönster.


RSS 2.0