Tonight I'm not takin' no calls, cuz I'll be dancin'

God kväll. Har precis varit inne i stan och gjort ett försök att köpa en ny mobil som jag tittade på förut. Jag bestämde mig för att åka in och köpa den som killen på elgiganten så snällt la undan till mig. Men det gick inte så bra för jag ville göra om mitt kontaktkort till ett abonemangkort istället men det gick tyvärr inte idag för jag heter inte Christer Johansson (som min pappa gör) och är alltså inte den som står som ägare till numret. DAMN it. Jag som ville ha den med mig hem, där och då. Jaja tur att jag ska åka hem till papi imorrn då så vi får fixa över det där numret på mig, för jag har världens bästa nummer och vill inte bli av med det. Självklart hade jag kunnat fått ett nytt nummer men det ville jag icke :) Jag får väl kolla i karlskoga, fast där skulle den inte finnas på lager på elgiganten så då får jag gå nånannanstans. Suckelisuck. Eller så får jag traska tillbaka till elgiganten här i götet på måndagkväll, såfort jag är tillbaka! :) En Samsung Galaxy 3 föresten blir det. Oj, den hette nåt mer förstås, typ !8200 eller nåt sånt. Nice är den :)

 

 


I'mma get your heart racing in my skin tights jeans be your teenage dream tonight

Heeey. Jag är helt slut. Mitt huvud är helt tomt. Är helt imponerad att jag ens orkar skriva något och framför allt att skriva rätt. gosh. Skrev tenta i Författningar (en kurs som handlar om lagar, hur man granskar olika recept, hur "allt" fungerar inom hälso-sjukvården mm) förut och det var nog den jobbigaste hittills enligt mig. Uppdelad i två delar och båda kräver 80% rätt för att få godkänt, vilket egentligen borde vara 100% för i verkligheten får det inte ske några fel alls. Men jag är rätt glad över att det är 80% på tentan. Så man har någon felmarginal i alla fall. Svårt att "spika" en sån tenta och hitta alla fel. Man tolkar allt lite olika och i verkligheten så har man ju åtminstone kollegor att diskutera med, det har man ju inte direkt under tentan. Hoppas det gick bra i alla fall :)

 

I helgen har jag pluggat så mycket jag orkat, bakat bullar med syrran, varit ute på stan med syrran och en av hennes roomies för ett glas vin (mycket trevlig tjej!), diskuterat valet och röstat såklart och sen tittat på valvakan. Mycket mer har jag egentligen inte gjort.

 

Nu väntar jag på att Rasmus ska komma hem och stryka mig i pannan och tala om för mig vad duktig jag varit idag. Är sjukligt sugen på nån god mat. Fast jag vet inte vad. Typ stek, potatis och sås. Eller ost-&skinkpaj. Eller varför inte lasange. Åå vad hungrig jag blev nu! :) Får gå igenom kylen och frysen och se vad jag kan slänga ihop. Känns även passande med en påse salt-&vinägerschips och ranchdip ikväll (om jag orkar bort till affären vill säga) för ikväll är det Lite sällskap på femman som vi lätt tittar på! Skönaste programmet.

 

På torsdag åker jag till Degerfors :) Längtar längtar!

 

Bara för att göra mig ännu hungrigare.


A falling star

Shit så fel det känns att gå flera dagar utan mobiltelefon. Fast ganska skönt på ett sätt. Hemma kan jag låna Rasmus telefon och folk som vill ha tag på mig kan ringa till Rasmus men när jag inte är hemma blir man helt ensam på nåt sätt. Jag kan inte ringa, ingen kan få tag på mig, jag kan inte kolla klockan (har dessutom lyckats slarva bort mitt armbandsur, måste leta rätt på den föresten!), jag kan inte smsa. Jag är helt enkelt väldigt beroende av min mobiltelefon, det märks :) Men nu har jag fått låna min mors mobil i alla fall, Anna hade med den hit när hon kom tillbaka till gbg igår. Thank good for that. Haha :) Till veckan, efter tentan, ska jag ge mig ut på jakt efter en ny. Frågan är vilken bara? Xperia-mini funderar jag på. Har hört både bra och dåligt om den. Eller en HTC wildfire. Den verkar också rätt nice. Får se får se. Har bara kikat på nätet än så länge, måste ut och klämma och känna på dom. Vilken som känns bra i handen liksom. Det är viktigt. Kommer nog ändra mig hundra gånger innan jag bestämmer mig, om jag känner mig rätt.

 

Nu ska jag snart lägga mig, min rygg is killing me. Känns som om allt bara blir värre och värre hela tiden. Har ont i hela svanken + höfterna, båda sidorna. Inte bara högersidan som jag fått en kortisonspruta i utan nu har jag även fått jätte%#¤%ont på vänstra höften, precis på samma sätt. Så med min tur så har jag säkert åkt på en likadan inflammation på andra höftknölen också. Alltså jag orkar inte med detta, kan det inte bara försvinna? Jag gör i stort sett vad som helst.


Can't telephonin' me

Hopp, nu är min mobil helt död. Igen. Faktist. Det har hänt förr alltså, eller rättare sagt för några veckor sedan. Då helt plötsligt så var den död. Slut. Finito. Men dagen efter återuppstod den. Bara sådär, precis när jag skulle göra det allra sista försöket att slå på den så bara.. "dingdingdiiing". Allt var som vanligt igen. Bara lurades lite, typ. Men nu igår.. helt död. Vi får väl se om den återuppstår denna gång också. Kanske ska göra som sist, hota om att köpa en ny. Inte mig emot egentligen.

the stars, the moon they have all been blown out

Ibland önskar jag att jag vore lika
bekymmersfri som vad min katt är.

What if god was one of us

Fredagen är här, hösten är här, det har småregnat hela dagen, jag älskar att gå runt i mina nya stövlar jag köpte häromdagen, min rygg mår hyffsat (faktiskt, knackknack TA I TRÄ) efter ett besök hos bästa sjukgymnasten som gav mig massa bra tips, jag har gjort höstfint på vår balkong med ljung, har hängt på IKEA och stan en del idag och hittat massa fint, Rasmus har åkt iväg till stugan för att fiska med sina manliga släktingar (tråkigt dock att han inte är hemma hos mig), har precis kollat på idol, syrran är här och ska sova hos mig inatt (kan vara för att jag inte gillar att sova själv ;), vi har precis delat på en oxfile & bearnaisepizza, alla mina ljuslyktor är tända, smakade just på en ny höstcider som var mycket delicato.. jag mår toppen helt enkelt :)

 

Det enda jag saknar är min Rasmus ♥ Trevlig fredag alla mina kära vänner

 


Jag gjorde upp en eld för daaaaj o nu brinner hela skogen

Heeey. Sitter här, pigg med nyfärgat hår (bild downhere). Anna var här förut och vi färgade håret på varann. På rasmus också. Så nu har vi alla samma hårfärg, nästan. Haha. En man på hemköp gick förbi oss när vi stog och tittade på hårfärger och sa "eesch tjejer inte behöver ni sånt där, ni är så fina ändå". Haha, sånt älskar jag. Tack liksom. Annars har jag varit i skolan idag, vi håller just nu på att gå igenom receptgranskning, alltså vilka olika typer av recept det finns och hur de ser ut, hur de ska fyllas i och hur de ska granskas av oss farmaceuter mm. Intressant.

 

♥ 

Kärlek


Kräftis of the year

God kväll! Det blev kräftskiva för min del i helgen i alla fall. Velade hela lördagen om jag skulle med eller inte så rasmus blev tokig på mig. haha :) Men jag ville ju så gärna följa med, trots att jag hade ont. Så jag följde med och det är jag glad för, för det var riktigt trevligt :) Vi hyrde en bil tillsammans med Alexander och Crisse, vilket strulade dock, "Ett släp hade ni beställt, stämmer det?" "Mm preci.. eller förlåt vad sa du? Ett släp?" "Aaaa, med kåpa" "Ehh.. nee. En bil. En liten bil. Inte ett släp, vafanskavimedettsläptillnärviinteharenbil?!" Rasmus hade alltså bokat på internet men det hade uppenbarligen blivit nåt fel. "Tekniskt fel". Inget hon kunde göra åt förstås. Meen det fanns en annan bil där, som tur var, fast det var ju dyrare förstås. Men glassig i alla fall. Fasen, vi som hade räknat så bra på det hela alltså jämfört hyrbil vs. buss dit vi skulle. "Men då avbokar jag släpet här då?" "Eee.. jamen GÖR så du" liksom. Haha :) Men i alla fall, kräftskivan var jättemysig och där var trevliga människor, vi var runt 30-35 stycken tror jag och jag kände bara till en handfull. Alltid trevligt att lära känna nytt folk, typ hälften av tjejerna läste på min skola också så vi hade lite gemensamt :) Tack vare att vi hade bil och jag hade ont i magen (=ingen snaps eller dylikt för linas del) så kunde jag köra hem och vi slapp sova över där. Ganska skönt att komma hem till egen säng.

 

Så mysigt och fint dukat! Borden stog som ett plus i ett litet källarrum så där man satt, där satt man tills man hade ätit klart. Haha så knökat var det, de som satt längst mot dörren fick fylla på stora fat och skicka runt istället :) Men det var mysigt :)

 

Värdinnan med kräftorna i högsta hugg

 

Ölöppnörön

 

Lite av resterna på maten, haha, lyckades glömma bort att ta bild innan (om du det skulle anses som viktigt), det fanns verkligen huuur mycket kräftor och räkor och allt som helst. På bild syns även Rasmus aka. "Kryckan".

 

On or way home on the bridge. In the middle of the night.

 

Idag har jag inte varit i skolan, mitt schema är ganska "slappt" denna kurs, fast det är det inte förstås för det är en jätteliten kurs (har tenta redan den 20:e nu) och handlar om alla världens lagar inom apoteksvärlden, lite lätt uttryckt. Vilket innebär att det är jättemycket att plugga så det är vad jag roar mig med om dagarna när jag inte är i skolan (plus lite wii-spelade emellanåt förstås). Har även hunnit med ett läkarbesök idag, för min höft som inte är bättre. Fick en kortisonspruta i höften och det gör så jävlans ont. Skit alltså. Men det blir bättre. Jag ska förhoppningsvis bli bra av den. Jag hoppas verkligen det. Och anna (min syster).. hahah. Stackarn svimmade av smärta förut idag efter att hon hade slagit i sig jättehårt i armen på en krok i badrummet. Hon satte sig ner för att det gjorde så ont och sen svimmade hon tydligen och vaknade upp av att huvudet satt fast under handfatet (HUH, how?) Hon ringde mig och var orolig för hjärnskakning för hon hade jätteont i huvudet och mådde illa, men efter ett läkarbesök även för hennes del idag (precis samtidigt som mig så vi sällskapade) så är detta numera bara en rolig historia :)

 


Andra september

God kväll! Igår började skolan igen, kul att se alla. Idag är det pubrunda på chalmers och jag vill dit. Imorrn är det dags för årets reunionparty med några av mina klasskompisar och jag vill inte missa det. På lördag är det kräftskiva i Skärhamn men vem vill gå till en kräftskiva och varken kunna äta kräftor eller dricka snapsar? Allt roligt kommer på en gång. Men just för tillfället består min kost utav vatten/mjölk, mjuka mackor, kokt ägg och torkade aprikoser. Det är det enda som känns någorlunda för min lilla mage. Åkte på en magkatarr nu i helgen efter några mediciner jag inte tålde och har haft en fruktansvärd värk. Har inte kunnat äta nåt på flera dagar. Värken i ryggen är långt ifrån borta, har varit hyffsat bra på dagen, men nu ikväll har det gjort ont. Rasmus åkte precis upp till pubrundan och jag suckar lite och lägger mig i soffan istället.

 

Slänger upp lite bilder på GOTT som vi har käkat (innan min mage ballade ur) istället för att sitta här och fortsätta tycka synd om mig själv.

 

 

 

Hur gott som helst, bara att skala av majsen och sen stoppa ner i en gryta med saltat vatten och låta koka i kanske 10-15 min. Ät dom varma med mycket salt och smör till :)

 

Tomat varvat med mozarella och toppat med basilika.

 

Några smörstekta kantareller, såg lite fattigt ut så klämde dit ett kaviarhjärta :)

 

Cornflakeskonfekt

 


RSS 2.0