When i'm a billionaire

Good morning. Har varit vaken sen klockan fem imorse när Rasmus gick upp, whats wrong with me? När jag får sova precis hur länge jag vill? När jag alltid är trött om mornarna annars. Har nästan inte jobbat nånting den senaste tiden så man kan väl kalla det för min lilla semester :) Från och med veckan som kommer har jag jobb så det räcker och blir över. Har ägnat min morgon åt att kolla på massa avsnitt av Glamourama på tv3play. I brist på annat typ. Har även fortsatt tvätta fönstren eftersom jag fick ge upp sist. Men nu ska jag se klart på Våra bästa år och sen åka in till stan en sväng. Blev ju faktist fint väder idag. Ikväll kommer mamma hit och imorrn (eller redan ikväll också kanske) kommer Linnea och Stoffe hit. De åker på bröllopsresa på söndag, så kul för dom :)

 

Så här förvarar jag min frukostmüsli


Kommentarer
Postat av: camilla

Synd att vi inte hann hälsa på er ihelgen. Vill så gärna se hur ni bor ju:) & så saknar jag dig såklart :)

2010-07-09 @ 11:40:20
URL: http://cammiie.blogg.se/
Postat av: camilla

ja den gör ju det tyvärr. haha ja det blir mysigt det, såg förresten Faster Linas gull i tidningen här om dagen :) Vilken sötnos. Hoppas du kommer hemåt snart! <3

2010-07-11 @ 22:49:11
URL: http://cammiie.blogg.se/
Postat av: camilla

Tack hjärtat!

Oh hoppas vi hinner ses då! <3

2010-07-13 @ 22:34:42
URL: http://cammiie.blogg.se/
Postat av: The Price of love - Bloggdesign

Hej

Om du inte gillar reklam för tävlingar och sånt så ber jag hemskt mycket om ursäkt för denna kommentar. men annars så vill jag tipsa om en tävling på min blogg där man kan vinna en design.



Om du är intresserad så hör av dig :)

kram //Thepriceoflove

2010-07-15 @ 20:24:02
URL: http://thepriceoflove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0