Nyinflyttade

En liten snekpeak på vår nya lägenhet? :)
Så här fick soffan stå först..
(allt annat tjofs som ligger i köket och så på bilden, typ min rosa morgonrock, är borta nu btw så bortse från den :)
sen hamnade den här..
och nu står den på balkongen tillsammans med glassgubben (YEAH, i know, den får stå där i nån dag till sen åker den ner i källaren igen. Glassgubben alltså. Soffan får vi se hur vi gör med, jag är inte direkt för att ha en skinnsoffa på balkongen egentligen).
Och i vardagsrummet står nu istället en ny soffa :)
Älskar det extra fönstret i vardagsrummet också.
Ser lite mysigare och trevligare ut med en röd soffa tycker vi :) Ska bara köpa några stora svarta kuddar och lägga i som rygg, för de som ska vara där fattas. Sen blir det perfekt tror jag! Eller ja, plus att vi ska få tillbaka vårt barbord som är ute på lån, sen blir det perfekt! (Barbordet kommer att stå där soffan stog först, alltså mitt emot fönstret eller vad man ska säga) Sen har vi ju förstås ett härligt och riktigt stort sovrum men det har jag inga bra bilder på ännu :)
Vad tycks?

Little kittens

 

Jag dööör så söta och hungriga katter! Haha!
Molly gånger fyra liksom.
Sen när väl maten kommit då blir det knäpptyst och full fokus.
Jag vill ha ALLA fyra! Så goa!
Fast det skulle nog antagligen bli väldigt jobbigt. Räcker med en ;)
Bara jag som älskar katter? :)

Pussa på min mun ♥

Aaaaaigt, nu smäller snart. Imorrn går det stora flyttlasset hela två våningar ner. Allt är packat och klart nu och våran snart före detta lägenhet är skinande ren. Vi har tvättat och skurat och dammat och hej och hå överallt.

 

Ikväll blir det det allra sista rycket och allt åker ner i lådor. När vi är färdiga - då pustar vi ut för dagen med lite chips och pepsi. Så ser mitt liv ut just nu, något rörigt men samtidigt har vi något jätteroligt framför oss imorrn och resten av våra liv förstås ♥


Fina prylar till hemmet

Denna är så söt, finns på Åhlens att köpa. Vill ha den exakt sådär, fylld med godis och dessa mintkulor ser ju underbart goda ut i skålen :)
En ny klocka behöver vi, våran är trasig i glaset.
Denna skulle sitta fint på min vägg, men är tveksamt till att min käresta tycker likadant. Hittad på Balders hage för 98 kr, som hittat?
Åh vill ha några fina bokstäver i ett fönster. "LOVE" eller "HOPE" kanske. Också Balders hage.

It must have been love

Nu undrar jag vart solen tog vägen? Vaknade upp för en timma sen ungefär med en sol som strålade in rakt på oss i sängen. Underbart! Men vart är den nu? Nu är det grått igen och det har börjat snöa. Jag undrar om det finns någon människa som inte har något att säga om vädret just nu? Tror att alla pratar om det. Jag är rätt glad att jag inte reser den här helgen.

 

Det ser verkligen förjäkligt ut här hemma hos oss nu. Lådor och skräp som ska slängas all over the place har varit vår grej i helgen. Men nu är det mesta gjort. Alla skåp är städade och rena, det mesta förutom lite nödvändigheter är nedplockat. Just nu längtar jag tills på lördag då vi får flytta. Förutom skolan i veckan så ska jag jobba idag, tisdag och onsdag så veckan kommer nog gå undan hoppas jag.

 


Marabou Sensation

För längesen skrev jag om Marabou Sensation Toffee Walnut, den var inte mycket att hänga i granen tyckte jag. Deras nya däremot; Caramelized Almonds and Sea Salt den är huuuuuuur god som helst! Har en smak av kexchoklad konstigt nog. Köpte den så fort den kom ut i butik, vilket var i början av februari. Det roliga är att jag smakade den några dagar innan julafton, för jag fick en sån av Rasmus i julklapp ;D Man kunde beställa hem gratisprov från deras hemsida och det gjorde han till mig :) Tänkte bara tipsa ;)

 


Love is all we need

Ja, nu var det visst en vecka sen igen. Min nya grej, att bara skriva på torsdagar eller?

 

Ska göra mig lite lunch strax, men tänkte jag skulle skriva några rader här först om vad jag har haft för mig den senaste tiden. I helgen var jag i Degerfors, och alla andra små orter runtomkring där förstås :) Supermysig och trevlig helg, tråkigast var dock att jag inte fick träffa Linnea :( Skulle ha kommit på inflyttningsfika på fredagen i deras nya lägenhet, men stackarn blev sjuk :( Istället var jag och mamma som vanligt till... MAXI :) Haha, som alltid när jag är hemma. Hittade en supersöt grej till mitt framtida syskonbarn som snart kommer till världen :) Bara några veckor kvar nu. Sen åkte vi hem och kollade på Let´s dance och Solsidan och skrattade våra rövar av oss. Fan va roligt det är. Vaknade upp på lördagsmorgonen av frukost på sängen! Så mysigt! Vi satt nog i säkert en timma och pratade och myste. Sen följde jag med min kära mor till kyrkan och lyssnade på när hon och hennes kör sjöng, tänka sig, det trodde jag aldrig att min mamma skulle börja att sjunga :) Men faktist! På afrikanska dessutom. Lät så himla fint! :) Sen bar det hem till min kära far för födelsedagsmiddag. Tro´t eller ej men vi grillade faktist. Pappa drog på sig tjocka täckjackan och mössa och gick ut i snön och grillade ;D

 

Kvällen slutade hos Rasmus bror och hans fru. Blev bjudna på mat (trots att vi fortfarande var apmätta av det grillade och tårtan), så himla gott! Nån slags räksås med pasta, måste testa det nån dag. Vi fick med oss hans bror till Wickan och där kan man väl säga att kvällen slutade. Eller inte, på Viking såklart. Blev en kebabpizza där ;) Söndagen var det dags för kalas hos min mamma och äntligen, äääntligen är min Anna 20 år :)

 

Det var min helg! Veckan i övrigt har vi ägnat oss åt att städa och packa och rensa och hej och hå för snart är det dags för våran flytt :) Nästa helg sker det.

 

Hallontårta med stelnad choklad över. Hallonen låg i ett

hjärta och tårtan pryddes även av 20 ljus :)

 

Min fina mamma övar på sin sång :)

 

Rätt mycket snö i Svartå.

 

Rasmus gjorde iordning jättegoda (goda var dom men de

var inte gjorda med kärlek om man säger så!) semlor!

 

 


MollySandén

"Det finns en sång som säger allt
som värmer när det blåser kallt
som lockar dej att gråta eller jubla
den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag
och plötsligt vill du sjunga hallelujah

Den visar att vi hör ihop
som ett försiktigt glädjerop
förenar det oss i det bitterljuva
det liv vi måste klara av
och allt vi tog och allt vi gav
så vi kan våga ropa hallelujah

Det är en sång om enkelhet
det lilla som vi alla vet
den talar till det vackra och det fula
den badar oss i månens sken
så skälvande men ändå ren
ett sprucket men ett vackert hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst
ett naket och ett enkelt hallelujah"



Två inlägg på en och samma dag, det var flitigt tänker ni. Tja. Nu sitter jag äntligen hemma med molly i mitt knä efter en lång dag. Först var det föreläsning i skolan om Cytokrom P450 (100-poängsfrågan; nån som vet vad det är? Lovar att avslöja det i ett senare inlägg om jag får några gissningar). Sedan fortsatte sanna och jag på vårt projektarbete om MS, gjorde äntligen klart det. Sen lyllade vi oss själva med en runda på stan och snabbkäk med hennes pojkvän på BK (burgerking för den oallmänbildade) ute hos Anna. Testade på deras nya burgare; Wonder whopper! (Vi uttalar den med tysk accent) Riktigt smarrig men stor meny! BRA jobbat där anna!

Imorrnbitti (Anna och jag hade btw största diskussionen igår om huruvida man uttrycker "iövermorrnbitti"?) tar både Anna och jag tåget hem till degerfors. Min käresta åkte redan igår :) Har dock inte med mig min mollan denna gång utan snälla Sanna ställer upp som missevakt :) Tur vi har henne, så snällt! ;D Nu ska jag springa ner till källarn och hämta upp min resväska och börja packa! SES, PUSSKRAM! ♥

Hallelujah

Gomorron! Inte skrivit något på en vecka ser jag. Men har liksom varit lite busy, såatteeee. I måndags skrev vi på kontrakt på nya lägenheten! Wihu så nu är det helt till 100 prolle att vi flyttar. Ska bli så göött! Var uppe (neeej lina nere, det är två våningar ner, lär dig!) och kollade lägenheten häromdagen igen och planerade lite noggrannare hur vi ska möblera osv. Inte lätt när man har så olika åsikter och visioner ;D Medans jag vill ha blommor och fina ljuslyktor på balkongen vill Rasmus ha sin motorcykel där. Hur ska det gå ihop är frågan? :) Skämt å sido, vi kommer få det najs :)

I förrgår bjöd Rasmus ut mig på bio och vi kollade Snabba cash. Lite halvdålig men som alla andra tjejer säger jag; Det kvittar, för Joel Kinnaman är hur råsnygg som helst. Hade dock högre förväntningar trots att jag hade hört att den var rätt kass. Jag hade velat att filmen skulle varit lika bra som Johan Falk-filmerna. Meeen men, man kan inte få allt här i livet.


Nya lyktor från Indiska, superfina, bilden ger INTE rättvisa! :)


Jag, Lena och hennes kompis Josefin :)


Gumman chillar och busar lite :)


Snöoväder ger upphov till kaos

Heeej. Detta väder alltså. Heeerre. Snöar för fullt, men det gör det väl på alla andra ställen i sverige också. Jösses för att bo i en storstad som inte klarar av lite snö. På väg till skolan idag blev det stopp på spårvagnstrafiken två (två!) gånger, bara på den sträckan som jag åkte. Första gången mitt på avenyn, typ där alla andra bussar och spårvagnar åker = bästa platsen för ett stopp? Nee. Sen en gång till utanför sahlgrenska. Ytterligare ett jättebra ställe att bli stopp på? Nej. Orsaken var såklart snö/slask/is i spåren, eller vid växeln vet inte riktigt, så spårvagnarna kunde inte komma nånstans utan att det var tvunget att spolas rent först. Vi var framme typ 40 min senare än vad vi hade tänkt. Summering: Göteborgs kollektivtrafik är mycket sårbar under dessa vädertillställningar.

I övrigt har jag haft tråkigaste dagen på länge. Hade dagens föreläsning inte varit obligatorisk hade jag stängt av alarmet imorse och sovit typ tills nu eller nåt.

RSS 2.0