Lördagkväll

Är jag den enda som inte ska på nån slags halloweenfest ikväll eller? :) Känns så himla skönt och bara vara hemma ikväll, mår lite krassligt dessutom, rasmus likaså. Så det blir hemmamys framför The haunting, vill se Psycho 3 också men får se. We´ll se we´ll se. Tentan i torsdags tror jag gick rätt bra, hoppas det iaf. Blev en efter tenta-fika och en efter tenta-kväll med vin hos Sanna med vännerna som var kvar hemma :) Kvällen slutade på Vasastan, riktigt trevligt ställe med dubbeltoa på damernas = populärt! ;D Igår sov jag ut, vaknade dock rätt bakis och åkte sen in en sväng åt stan och träffade Melad och kikade lite på Bobby Botox, eller förlåt Bobby Oduncu som han heter väl? Kändisfrisören. Stog inne på Kicks och sålde sina nya hårprodukter. Riktigt snygg var han iaf. Sen var jag iväg och jobbade och sen hem och myste med Rasmus =)

 

Mina fina vänner <3

 

We love Mammas pojkar! :D

 

Här skulle vi se om jag passade i blont hår ;D

 

Tjejerna gillade mina skinnhandskar

 

Min fina syster var med också

 

Älskar mina nya klänning


"Jag sover inte!!"

Snacka om att vara trött:

Rasmus: "Blablabla" nånting om motorcykeln han tänker köpa.

Jag: "Mmm det blir nog jättebra.."

Rasmus: "Men du tycker inte att den är lite för dyr då?"

Jag: "Nee det blir nog jättebra.."

Rasmus: "Ah jag får se hur jag gör, får fundera lite"

Jag: "mmmmm... "

Rasmus buttar på mig.

Jag: "Jaaa men jag hör vad du säger, jag lyssnar, jag sover faktist inte!!"

Jag tittar upp och ser att han pratar i telefonen och skrattar åt mig. Det var alltså inte mig han pratade med utan hans bror. Skämdes lite smått efter detta. Så trött var jag igår att jag inte ens kom ihåg att han ringde hans bror två minuter innan detta.

 

 


Pics

God morgoooon. Kaffet i handen, sneglar lite på Tv4s nyhetsmorgon. Såg just trisskrapet, hon vann 1 miljon kr. Avis? Jao. Ska nog börja skrapa triss tror jag. Snart ska jag göra mig iordning lite, ta en dusch och så ni vet. Sen ska jag låna rasmus chalmerskort och gå ner och sätta mig där. Kommer var heelt tomt. Alla chalmerister har haft sina tentor denna vecka så det kommer inte vara en kotte där nere nu. Borde det inte vara iaf. Så kul ska jag ha det idag! Igår pluggade jag lite granna, sen hängde jag på anna till staaan och köpte snyggaste assocearen ever och sen iväg och jobba. På kvällen kom anna hit och höll mig sällskap medan jag städade min garderob och gjorde rent kylen. hah, kul? mm jättelooligt.

 

Fisan älskar min tröja.

 

Beas 20årsfest, Anna och Linnea

 

Viskleken ;D

 

Kaaa boom!

 

Linneas verk (som min pappa dagen efter råkade få syn på) haha

 

Linnea, födelsedagsbea och moi

 

eeeeh här vet jag inte riktigt vad vi gör

 

 

 

haha så söt bild. Lillgubben full i ostbågsklet

 

Snö

 

Haha kan inte sluta skratta åt denna bild, det är min pappa, på hans jobbpass eller vad man ska säga. han ser ut som en förbrytare,

"min pappa har suttit på kumla i 7 år nu" typ.

De som känner till min pappa vet att han inte riktigt ser så där elak ut, han är världens snällaste :)


Pollykladdkaka

Ingredienser:
100 g smält smör
3 dl socker
1 dl vetemjöl
3-4 msk kakao
2 ägg
1 kryddmått salt
1 tsk vaniljsocker
½ påse polly

Tillagning:
1. Smält smöret. 

2. Rör ihop de torra ingredienserna. Tillsätt ägg och smör! Rör ihop till en seg smet! 

3. Häll ut i en rund form, tryck ner lite Polly och grädda i ugnen 150 grader ca 30-40 minuter.

 

Recept lånat ifrån 365 recept

 

 

 

Sjukt god! :)


Fredagsmyys

God kväll! Fridaysmyyyyys igen. Anna är här och vi bakar en pollykladdkaka. Supergott blir det nog. Slänger nog upp en bild sen kanske ;) Veckan i degerfors/karlskoga var hur bra som helst. Var mest hos mamma och snyggade till och hängde med Linnea en del också. 20-årsfest på lördagen för Bea som var hur rolig som helst, tack för den kvällen bea :) Jag och linnea hade crazy på badrummet som vanligt, bjöd även in en massa andra tjejer, massa snygga badkarsbilder, höhö! Lovar ;) Statt efter det, kul kul men stannade dock inte kvällen lång, anna och jag hamnade på MAX innan vi tog bussen hem. Bakis på söndagen åkte vi in till kusinerna i kga och fikade och ena kusinen visade hans nya moped ;d

Sen blev det hem hit till Göteborg och fortsätta plugga. Svårt att plugga i degerfors när man har tusen andra grejer att göra men det gick, ibland iaf. Fick ta boken i knät innan jag sklle somna och läsa lite. Nu har jag fått lite gjort iaf, tentan är om en vecka ungefär, på torsdag rättare sagt.

Jag ser det snöar?

Hejhej! Sitter hemma hos farmin och väntar på mat. Härligt att få mat utan att själv laga till den :) Blir en tika masalakycklinggryta och ris. Har precis varit nere vid min morfar och gratulerat honom, han fyllde 80 år för ungefär 2 veckor sen :) 
 
Igår flyttade min mamma in till karlskoga, vi slet heela dagen, men fint blev det. Allt är inte riktigt färdigt så anna och jag ska in dit sen och hjälpa till lite mer. Ska träffa Linnea också, efterlängtad tjej!!!!! :D 
 
Alltså, det snöade här förut? Whoot, är inte det lite tidigt eller? Vaknade runt halv åtta och ser stora vita flingor dimpa ner från skyn. Men det har förstås regnat bort. 
 
Ne nu blir det käk, byebye!

Helgen

God kväll! Har haft en trevlig/mysig/lugn/stressig mm helg. Typ allt. Men den har vart bra =) I torsdags hade jag och mina vänner en Ost & vin-kväll, jag bokade matrummet som ligger i vårat hus och gjort lite cosy, vi var alla (nästan) och handlade tillsammans innan, massa goda ostar och gott vin. Trevligt trevligt =) Sen drog vi vidare till Parken, där var det mindre kul men efter det gick vi till Burgerking och träffade på coolaste killen, McDonald´s nånting hette han sa han. Höhö så himla skön, ingen svenska kunde han knappt så vi fick dra på våran bästa engelska. Sanna, jag och rasmus hade hur kul som helst medan de andra satt där inne och käkade burgare.

 

Fredagen var vi lediga så ägnade dagen lite åt att ligga i sängen med huvudvärk, sen när jag äntligen piggnade till något så drog jag ner till chalmers och pluggade lite. Sen gick anna och jag bort och handlade till allt vad fredagsmys innebär! Lördagen; stan och jobba, idag; färgat håret, pluggat och varit till IKEA med anniis. Trevlig helg som sagt.

 

Nu sitter jag här och skulle titta på Wallander men blev besviken.. verkar inte alls bra ju. Bytte över till trean istället där det går en komedi med Steve Carell. Verkar bättre.

 

Imorrn äre måndag och även då är vi föreläsningsfria = plugg all day long for me. Iaf tills på kvällen då våran pappa kommer till götet :D han ska på en spelning med Over the rainbow och anna och jag hoppas på att hinna träffa honom iaf en liten stund. Beror på när de hinner komma ner hit och när de måste gå in. Hoppas vi hinner ses iaf! =) Annars får vi ju träffa honom redan två dagar senare men ändå (både anna och jag åker till dfs då) ;D Så gött det ska bli. Kommer vara hemma drygt en vecka. Så gött, har massor att göra men det ska bli så kul =)

 

Anna i vår nya soffa

 

Ost och vin!

 

Del av gänget

 

Jag och Sanna skrattandes för fullt utanför BK :D

 

Rasmus, Ronald McDoland (eller vad han hette) och en jättegullig tjej

 

Kaffe på IKEA, billigt och bra! ;)

 

 

 


New style

God Morgon! Fasen va kallt det är ute, var just ute och tog en springrunda och jag höll på att tuppa av. Känner i halsen och öronen nu att det kanske inte var så bra :/ Jaja är iaf något piggare nu. Vi gjorde om rejält i våran lägenhet igår, har slängt ner vårat barbord + stolar i källaren och likaså korgstolen och det lilla söta bordet. Istället har vi en ny (inte ny) skinnsoffa i mörkgrått och ett soffbord. Har verkligen saknat en soffa sen vi slängde ut våran gamla. Det blev jättebra och vi är supernöjda :) Det bästa? Vi har inte betalat en krona.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och väcka mitt hjärta ♥

Sweet love of mine

Kyligt värre ute alltså, ska värma mig med en köpp kaffi nu. Anna kooom! Efter kaffen blire en rask promme med Anna och sen ner till Chalmers där Rasmus och Alex sitter och plugga järnet en stund. Anna och Alex bjussade föresten på jordens godaste äppelpaj igårkväll (liknade den du gjorde mamma) med mandlar och grejer i. Så himla gottt!



Hittar inte rätt låt att lägga upp som en länk ifrån youtube men om ni har spotify och älskar Guns & roses låt Sweet child o´mine så sök på den och lyssna på låten som Capital Children´s choir har gjort. Så fint.

Bröstcancerfonden

Såg förut att jag hade blivit länkad av Beata som är en av mina favoritbloggar. Fick ett litet skjuts upp såg jag :) Detta var som ett tack för att jag för ett tag sen bidrog med 100 kr till hennes insamling till Bröstcancerfonden. Bidra du med! Jag tycker att det är väldigt inspirerande att hon startat en egen insamlig och tyckte att det var en självklarhet att bidra. Som hon skrev tror jag, nästan vi alla har råd att bidra med något åtminstone, en 50-lapp istället för att köpa en flaska vin till helgen liksom.

Blommiga bullformar

Kolla vilka söta former jag använde till bullarna igår:

Esch syndes ju inge bra, men de är jättesöta iaf, har köpt dem på Village. Ritkigt stora kanelbullsformar med blommor på :)

 

 

Se så fina de blev :)


Kanelbullensdag

Kan någon gissa vad jag gör?

 

Bakar bullar förstås! Daah. Klart man ska baka bullar på kanelbullens dag ;) Rasmus överraskade mig precis, han sa att han skulle komma imorrn men han klev in medan jag låg på golvet och dammsög bakom hans dator, typ :P Chockad? jaa. Han kom hem lagomt till att få färska bullar, där tajmade han det ;) Ska försöka få med honom ut på en skön promenad sen tror jag. Får se om jag lyckas ;) Igår var det kul, jag hängde med anna till hennes jobbarkompis och hans kusin, jäkla roliga killar :) bjöd på underbart god mat och lärde oss dansa på persiskt vis.

 

Nu ska jag tillbaka till mitt bullbak :) ska visa bild på dem senare!

 

 


Silly me, what was i thinking?

Idag regnar det, det gör det väl på alla ställen i Sverige idag iofs efter att vad jag har sett på vädret iaf, och det är väl inget vidare tycker jag. Det enda roliga med en sån här tråkig regndag är att man får lov att gå runt i sina gummistövlar. För övrigt gillar jag regn, spec när det börjar regna lite sådär bara, en liten stund, när man är ute och tar en promenad och är på väg hem och kan hoppa in i duschen sen. Då är regn gött. Men come on, en hel dag bara med regn? Det är väl inge vidare kanske.

 

Har blivit så fruktansvärt förkyyld, hostar och har mig hela tiden. Vem har smittat mig? Men det är bara att klämma i sig så mycket vitaminer som möjligt så försvinner det nog. Asså anna, hon har slagit på svtb (barnkanalen) och där visas det just nu nån gammal sommarserie, ni vet sånt som gick på mornarna kl 9.15 eller vad det var som man alltid var tvungen att titta på när man var liten. Anna har fortfarnade barnasinnet kvar iaf ;)

 

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, anna ska iväg och jobba nu, typ 12-17 eller vad det var och jag sitter just och försöker komma på nåt spännande att sysselsätta mig själv med denna lördag. Ska sätta mig och läsa en stund i min farmakologibok och sen ska jag antingen åka inåt stan, till ikea eller till frölunda torg.

 

Vad tycks om detta? Kanske en till i mitten också?

 

Har satt upp gardinerna med rosor, bara provisoriskt med säkerhetsnålar, ska sy upp sen när jag bestämt mig hur det ska vara. Men är det fint?

 

 


Ändrad design

Passade på att ändra design nu här på bloggen, inget avancerat förstås, så duktig är jag inte, men blev lite fräschare tyckte jag. Tog en stilmall och ändrade om lite i den bara. Med hjälp av Anna of course ;)

Har hittat så mycket fina låtar nu ikväll, vi har letat på spotify och youtube efter bra låtar hela kvällen. Så fina ♥ Nu ska vi kila bort till annis second (eller third, fourth?) home och hämta lite grejer åt henne så hon klarar natten hos mig.



Hela livet var ett disco

Lite update, sitter hemma med ett glas vitt i handen och har Anna som sällis. Vi har roat oss med att göra pizza ikväll och my gooood va gott det blev. Har även roat oss litte på stan, köpt kanelbullar, provsmakat choklad, mögelostar och böngryta på coop (älska coop), plockat löv & buskris mm. Sånt kul ni vet.

Mitt hjärta är borta även denna helg, därför bor min syrra här i helgen, igen ;D Ikväll blir det ingenting speciellt tror jag, ska nog sitta här och kolla på idol kanske och sen titta på en film som började.. hette den nu igen då? aja nån som började halv tio iaf.

Igår tog jag mig till Pärlbutiken Millefiori på Linnégatan. Köpte hem lite grejer som jag ska pyssla med nu i helgen tänkte jag :) Se om det är min grej liksom. Det är verkligen som att gå in i en godisbutik. Otroligt mycket fint.

 

Mmmm pizza med annanas, färska champinjoner och skinka


 

Gjort lite höstmysigt, plockat utifrån


Nu är det höst!


 

Skogsmulle



RSS 2.0