Blir ingen flytt :(

OOOOH så besviken jag är :( Vi hade världens bästa 2:a på gång här i huset, han ringde igår och i stort sett sa att han hade bestämt sig för att han ville byta med oss. Men han ville vänta nåån dag till med att bestämma sig till 100%, ifaaall det fanns en bättre. Han berättade hur han hade tänkt att flytten skulle gå till och hur vi skulle gå till väga med allt osv. Och så får jag smset: "har tyvärr hittat en annan bättre lägenhet" (nåt sånt) idag. Gissa om jag blev besviken? :( Vi började till och med att flyttstäda igår ifall att flytten skulle bli av (som då redan skulle bli i helgen). Så nu har vi massor av våra grejer nedpackade i lådor som står i hörnet av lägenheten.. kul. Aja, bara att packa upp grejerna igen. Det positiva i detta är att lägenheten är rensad och vääldigt ren nu :)

 

Men men vi får väl skylla oss själva, vi förväntade oss nog för mycket. Men grejen var ju just det att han ringde igårkväll och sa att han nästan hade bestämt sig. Då blir man ju lite glad, right? Det var ju trots allt nu till helgen han ville byta lägenhet, jag menar några dagar i förväg vill man väl ändå veta om man ska flytta eller inte, så man kan börja packa? Men men.. det var nog ingen meningen.

 

Imorrn börjar skolan iaf, blir nog bra :) Ska bli kul. Var in till stan förut med Anna och lunchade och hittade varsitt par byxor :) Köpte kursboken också och den var lika tung, stor och dyr som vanligt.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

så tråkigt verkligen. men det dyker säkert upp nåt annat snart :) hittade han något bättre kan ju ni säkert också göra det ;D dom som flyttaar in i hans 2a kanske inte trivs och vill flytta ut snart annars ;)



och JAAAAAA, ända från nästa vecka till 12 december har jag massor av jobbtider. du msåte se ;) ska in till stan och köpa almenacka nu. haha!

puss, ha det så bra i skolan :)

2009-09-01 @ 09:18:19
URL: http://annaamj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0