It's all coming back to me

Hej! Sitter hos sis och har just klämt en grandiosa-pizza, hungrig tjej. Nu börjar äntligen mitt examensarbete bli färdigt, har lämnat in det till mina handledare en sista gång nu, tror jag. På torsdag lämnar jag in det till kansliet, förhoppningsvis redan imorrn kanske. Vore helt underbaaart och lämna in det typ nu. Bara bli av med det. Men nu har jag skrivit allt som ska vara med så nu är det mer rättning på grammatiken. Har fått ihop ungefär 28 sidor tror jag allt som allt, så det är en del ändå :) Igår hade jag min presentation för forskningsgruppen jag arbetat i och det gick jättebra :) Var supernervös speciellt eftersom jag skulle redovisa på engelska men så fort jag började så släppte det, som det alltid gör.

På fredag har jag och några (kannske rasmus också) bokat bord på mañana (tapas-restaurang) och det ska bli så gottgott! Och på söndag åker jag till Degerfors, med blandade känslor. Har just bokat tåg. Ska bli kul, men kommer ju sakna Rasmus (och mollan och anna och alla andra). 


I'm beautiful in my way 'cause God makes no mistakes

God morgon kära sjuttonde mars. Nu har det varit strålande sol i flera dagar och det är så underbart! Nu är det dags för göteborgs kommungubbar att börja sopa gatorna för här kan väl inte komma nån mer snö? Det hoppas jag verkligen inte i alla fall.

 

Igår lämnade jag in mitt examensarbete till mina handledare och det kändes skönt. Det är inte helt färdigt än dock. Jag kommer få ändra och skriva till en massa innan jag kan lämna heeelt nästa vecka men det är det dom är till för, för att hjälpa mig. Enligt rasmus som läste igenom det igår har jag en förmåga att skriva väldigt långra, beskrivande meningar. Tanken är ju att vi ska skriva vetenskapligt och mer sakligt. Men jag är ingen sån människa. Jag är en beskrivande roman-människa. Så det kommer antaligen dom också att påpeka :) Nu har jag framför mig att förbereda en redovisning/presentation för gruppen jag arbetat i. Idag ska jag även vara med på en informationsföreläsning för gymnasieelever om vårt program. Ska bli kul :)

 

Blir crazy på min katt. Hon äter på alllllt. I natt festade hon loss på min kopia av ett kontrakt. Gaaaaah. Nafsat lite på alla kanter. Kontraktet handlade förresten om mitt första jobb som receptarie! :D Så nu var det kirrat, det blir 4 månader i Herrljunga till att börja med. Börjar veckan efter min examen och går till mitten av oktober. Ska bli jätteroligt :) Lite långt resväg dit bara, men det funkar.

 

Åå inatt drömde jag att jag reste till Turkiet. Gud så härligt. Fast jag var där själv, så det var väl inte så kul kanske. Fast helt själv var jag inte för min mamma var där, hon hade ett hus där. Det hade ju vart gött förstås! Åå jag vill resa igen. Dit eller till nåt annat trevligt SOLigt ställe.

 

Saknar min linnea! Det är en sak som ska bli jättekul med att göra min praktik i Degerfors, att vi kommer att kunna träffas varje dag om vi vill :D

 

Kommer dock sakna min boxer-robert något så fruktansvärt ♥


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Gomorron!

 

Idag är det två veckor kvar tills min praktik börjar i Degerfors.

Idag är det en vecka kvar tills jag ska göra min redovisning av examensarbetet.

Idag är det tre dagar kvar tills jag ska lämna in mitt utkast på examensarbetet till mina handledare.

Idag måste jag bestämma mig för hur min sommar ska se ut och vart min första arbetsplats som färdig receptarie kommer att vara.

 

Tiden går så fort. För fort. Kan vi inte lugna ner oss lite? ♥


I just can't get enough

Ojoj nu var det riktigt längesen jag skrev, över en månad sen och jag är förvånad över att se att det fortfarande är några tappra som kommer in här och kikar varje dag för att se om jag skrivit nåt. Så nu får jag väl ta och göra det! :)

Shit, mars redan. 4:e mars. Tiden går så sjukt fort. I göteborg är det typ vår nu. Alldeles bart på marken, fast kyligt. Solen ärar med att titta fram en sväng idag till och med.

 

Idag har jag varit på min första arbetsintervju, inom apoteksbranchen. Det gick superbra, men ska på två till nästa vecka så jag får återkomma om hur det blir ;)

 

Nu har vi bea, svanberg, lax och burra här på besök över helgen, trevligt värre :) Så jag ska väl inte sitta här å andra sidan, men å tredje sidan så sitter bea brevid mig vid rasmus dator ;D haha. neerds. meeen iaf, jag lovar att återkomma en annan dag, lite tidigare än om en månad ;D har massa vackra bilder och ljuva händelser i mitt lilla liv att dela med mig utav ♥

 

PUSS på alla vacka männskor

 


RSS 2.0