Frullebulle

God Morgon. Vilken härlig morgon att vakna upp till. Sol, sovande pojkvän, mysig katt och en ledig dag framför sig. Tanken var att jag och pojkvännen skulle ha åkt till Varberg idag, eller igår men det blir tyvärr inget med det. Kanske blir en annan dag. Hade varit så mysigt, hittade ett rum som fanns kvar att hyra på en camping precis vid havet. Hade vart soft :) Men istället ska vi snart dra ut till Saltholmen och hänga vid klipporna och bada där ute. 

 

Gjorde precis värsta superfrukosten, delade upp mackor i massa småbitar med olika pålägg, gissa om rasmus blev lycklig ;) Stekt ägg & kaviar på några, ost och gurka på några, philadelphiaost och tomat på några och några med ost, kalkon och fetaost (verkligen att rekomendera). Sen en skål med a-fil och blåbär till rasmus och sen en skål med fil, linfrön och dinkelfras till mig. Sen of course lite kaffi och multivitamin. 

 

Något annat gott att rekomendera till frukost är vaniljyoughurt blandat med keso och linfrön. Supergott och nyttigt. 

 

Imorrn bakar jag nog eget bröd till frukost tror jag, har en förpackning med nåt bröd (kommer inte ihåg vilket) som det bara är att blanda ihop med vatten. Det tror jag det blir imorrn, eller på lördag. Så gott med nybakat bröd till frukost, eller hur? :) 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0