Fridaynight

Goooood kväll. Sneglar lite på Let's dance, fast jag egentligen inte tycker att det är särskilt underhållande. Kollar mest för att jag inte har något bättre för mig just ikväll. Såg just att han.. han som är med i EMD vet inte vad han heter, iaf, han dansade ju skiiitbra! Redan nu liksom. Och domarna gav bara 5or, 6or. Fega, bara för att det är första programmet säkert. Jag tyckte han var skitbra. Hade det varit längre in i programmet hade han nog fått högre tror jag. Jaha, nu fick hon Molly två sjuor iaf, det var ju bra. JAJA jag som inte tycker om let's dance sitter och snackar poäng här, inte min grej egentligen så nog om det =)

Skrev tentan förut och etter de så blev det en fika på stan med några buddies. Tror vi satt i över tre timmar för helt plötsligt var klockan sju? =) Hade tydligen mycket att prata om ;D

Men hallå, nu är det han "bygglovsgubben" med en supersnygg ung(?) tjej. Hallå kan hon inte få nån yngre att dansa med? JAJA nog om det igen.

Hm, ne men hade visst inte så mycket mer att säga. Har inte hänt ett jota här hos mig de senaste dagarna ärligt talat. Har bara pluggat och ätit och sovit, typ. Jag är så sugen på att gå uuut och dansa och ha riktigt skitkul. Det får bli nästa helg, det har vi snackat ihop oss om nu idag. Nästa fredag. Skitkul. Dansa. Nattkäk-max. Så får det bli! Denna helg är det ingen ide liksom, en ny tenta väntar på oss, ligger på våra axlar. Lika bra att ta tag i den nu.. ah, imorrn alltså. GOD KVÄLL!

Kommentarer
Postat av: Madde

sv. hehe :)

2010-01-09 @ 21:35:05
URL: http://enlitenmadde.blogg.se/
Postat av: ♥ Lill-smeds - Fotar och designar bloggar ♥

tackar.. hihi allt bra?

2010-01-10 @ 11:08:58
URL: http://jessicalillsmeds.se
Postat av: Malinhe - en blogg av text & bilder

hejsan, vad ska du göra ikväll då?:)

2010-01-10 @ 19:25:19
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: simone

sV: Håller med dig, riktigt bra affär - speciellt med conversen ;)

2010-01-11 @ 01:31:36
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: B R O W N S U G A R

Hur är allt idag? :)

2010-01-11 @ 20:12:22
URL: http://brownsugar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0