I'm happy just the way things are right now ♥

Sitter invirad i goaste filten efter en välbehövligt varm dusch. Frusen. Har ägnat hela dagen åt att plugga anatomi, en gammal kurs som jag ska tenta av nu på fredag. Inte alls kul att sitta och läsa sånt som man läste för nästan ett år sen, men å andra sidan så "kan" jag ju det mesta och har lärt mig desto mer om allt under årets gång. Så känns rätt ok ändå. Hope i'll fix it. Ska fortsätta om en liten stund igen, ska stänga av både tv och dator (som annars typ jämt står på här hemma) och slänga mig i soffan och läsa.

Igårkväll gjorde jag riktigt najs här hemma. Slängde ut julen. In med det vanliga igen. Mysiga ljuslyktor, fräscha vita grejer, ny lampskärm i beige med vita blommor på, mina kära siaprylar som jag just love to love. Fattas bara en fin orkideé i fönstret nu. Det är definitivt nästa grej som ska skaffas. Nog för att jag gillar julen men tröttnar fort på den, redan långt före självaste julhelgen börjat, så det kändes rätt gött.

Det enda som fattas här hemma nu är Rasmuuuis :) Han får gärna komma tillbaka snart igen. Mitt hjärta.














Kommentarer
Postat av: Simone

Häärliga foton :)

2010-01-04 @ 21:44:46
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Linnea

Myyyyys i filt <3 Nu har jag två filtar och ska beställa en soffa från chilli också ^^ I love that store! Bästa affären i hela världen! :D Hoppas du mår bra gums, pusss!

2010-01-04 @ 22:19:19
URL: http://honungsgurka.blogg.se/
Postat av: Simone

sov gott goding ;) Ha en toppentorsdag! :)

2010-01-07 @ 01:56:31
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Karin

Fina masker på sista bilden! :)

2010-01-09 @ 14:02:55
URL: http://karinbylund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0